SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'mia.fortelius@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Mia Fortelius

Mia ForteliusFinnishEnglishSwedish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja

050 565 8850

mia.fortelius@remax.fi

Hyvin harvoin eteeni tulee sellainen asia, että sormi menee suuhun. Tunnen alan lainsäädännön erittäin hyvin ja osaan myös soveltaa sitä oikein. Olen vuosien mittaan myynyt lukemattoman määrän asuntoja koko Uudenmaan alueelta ja vähän kauempaakin. Vien kaupat loppuun asti sinnikkyydellä, huolellisesti ja varmasti. Sinun ei tarvitse kantaa huolta mistään, minä hoidan ja valvon kaiken tarvittavan. Hevostilojen ja maatilojen myynti on erikoisalaani, niiden kiemurat tunnen hyvin ja niitä liikkuu kauttani paljon. Maatiloja myyn noin 100 km:n säteellä Helsingistä. Kauttani saat avun kaikkiin asuntoasioihin, myös kauppakirjat ja hallinnanjakosopimukset sekä muut asiakirjat sekä tietenkin myös kaupanvahvistukset.


Välittäjästä sanottua

Mia on piinkova ammattilainen, jonka palveluita käytän jatkossakin jos vaan mahdollista!
10
Erittäin ystävällinen. Kaupantekotilaisuudessa myyjä antoi erittäin positiivista palautetta välittäjän toiminnasta. Saimme käsityksen, että hän on ammattitaitoinen ja omaa hyvän kontaktiverkon. Olemme tyytyväisiä saamaamme palveluun. Kaupanteko ja pankkitapaaminen oli nopea ja vaivaton.
9
Välittäjä innostui kohteesta ja oli hyvin tahdikas Isääni kohtaan jolle myynti oli vaikea paikka.
10
Mian kanssa toinen erittäin sujuva ja stressitön asuntokauppa. Nämä asunnot on myyty samantien ja saatu hyvä hinta. Mia on myös auttanut uuden asunnon etsimisessä ja antanut vinkkejä tarjouksen laatimiseen. Ehdottomasti suosittelen ja aion jatkaa yhteistyötä hänen kanssaan jos vielä joskus tarpeen!
10
Erittäin asiantuntevaa palvelua. Joskus vastaukset hiukan viipyivät, mutta aina kuitenkin saman vuorokauden puolella asiat selvisivät.
9
Kaikki sujui alussa ihan ok. Välittäjä tuntui luotettavalta ja asiantuntevalta. Parin kuukauden jälkeen homma kuitenkin muuttui. Välittäjä saapui sovittuun kahden mahdollisen ostajaehdokkaan esittelytilaisuuteen myöhässä ja jätti esittelyn jälkeen esittelykansionsa meidän asuntoon. Ilmoitin hänelle kansiosta ja hän pyysi että pitäisin sitä seuraavaa esittelyä varten. Jäin odottelemaan uusia esittelyjä, mutta kun niitä ei alkanut kuulumaan, niin otin välittäjään yhteyttä. Hän ei vastannut. Ihmettelin asiaa ja huomasin, että välityssopimuksen ensimmäinen määräaika oli upeutunut. Sopimuksen piti kuitenkin jatkua automaattisesti ellei toisin sovita. Välittäjä ei myöskään millään tavoin ilmoittanut meille ennakkoon määräajan umpeutumisesta ja kysellyt esim haluammeko jatkaa. Hän ei missään vaiheessa ilmoittanut myöskään ettei itse haluaisi jatkaa. Lähetin välittäjälle viestiä ja kyselin onko meillä vielä välityssopimus voimassa kun hänestä ei ollut kuulunut mitään. Tähänkään viestiin ei välittäjä vastannut. Yhteenvetona voin sanoa, että välittäjän toiminta oli äärimmäisen epäammattimaista ja epäluotettavaa. Hänen toimintansa jätti meidät erittäin ikävään tilanteeseen kiinteistömme kanssa. On täysin käsittämätöntä, ettei henkilö jolle olimme maksamassa n. 12000e myyntipalkkiota kykene aikuismaisesti kommunikoimaan ja sopimaan asioita. Täysin ala-arvoista toimintaa välittäjältä. Onko tämä todellakin teidän tapa toimia ja kohdella asiakkaita?
5
Itse olin oikein tyytyväinen kaikin puolin heti kohteen esittelystä lähtien.
Nina InkinenOstaja
9
Välittäjällä pitkä kokemus maatilojen myynnistä / kiinteistökaupoista ja hän hoiti asiat hyvin ja vastasi hektisimpinä aikoina kyselyihin melkeinpä kellon ympäri. Välittäjä jaksoi aina olla positiivinen, iloinen ja kohtelias vaikka välillä eteen tuli ongelmia ostajaehdokkaiden kanssa. Suosittelen häntä mitä lämpimimmin vastaavien kohteiden toimeksiantoihin!
9
Välittäjällä on rautainen ammattitaito. Myyntihinta arviointiin hyvin selkeästi, joten oli helppo tehdä tarvittava päätös laske hintaa hieman, jonka jälkeen kiinnostus kasvoi niin merkittävästi, että kauppa saatin tehtyä nopeammin kun alun perin määriteltiin päämäräksi. Olen hyvin tyytyväinen RE/MaXin palveluun, Facebook-kampanja puri ainakin tavoiteltaan joskin jäi epäselväksi mikä vaikutus tällä oli.
10
Vastaamisessa kesti jatkuvasti kauan ja myyntiin liittyvissä asioissa täytyi jatkuvasti muistuttaa, että asiat hoidetaan toisessa päässä tai että ylipäätään palataan meidän suuntaan asiaan. Varmasti myyjässäkin oli osuutta, mutta tämä ei vakuuttanut Remaxin osalta ainakaan ostajan näkökulmasta. Asuntoa esitellessä omasta mielestämme perusasioihin ei oltu perehdytty, kuten kauan kohteesta menee julkisilla kulkuneuvoilla Helsingin keskustaan. Kaupat saatiin kuitenkin hoidettua ja olemme tyytyväisiä, että löysimme mieluisan kohteen.
6
Huippu nopea ja tehokas myynti! Kauppa hoitui ennätysajassa! Ystävällinen ja tehokas yhteydenpito ammattitaidolla. Emme voisi olla tyytyväisimpiä!!
10
Ensivaikutelma oli hyvä mut sitten matkan varrella ei enään vastattu puhelimeen eikä myöskään sähköposteihin. Toki asiat hoitui mutta pienellä viiveellä. Alusta asti oli selvää että maksamme myös yhtiövelan pois ja välittäjä oli hyvinkin tietoinen tästä asiasta, ongelmia syntyi kun välittäjä ei ottanut selvää että minkälaisella aikataululla yhtiövelan voi maksaa pois. No tämäkin asia hoitui sit loppjen lopuks mut aiheutti turhaa stressiä ja mielipahaa.
8
Yhteistyö ongelmatonta, mutta tarjontaa oli samanlaisista asunnoista liikaa. Ehkä tässä syy passiivisuuteen.
5
Erittäin hyvin
10
Alku tutustuminen oli erittäin miellyttävä. Yhteydenpitoa olisin kaivannut enemmän. Mainitsin erikseen jotta minuun PITÄÄ olla yhteyksissä tekstiviestin tai puhelimella. Eräänä kauniina päivänä sain ystävältä onnittelun: Olet myynyt tonttini, ilmoituksesi on poissa. Minä en tiennyt asiasta mitään. Enkä ollut myynyt tonttia. Minulle oli vain ilmoitettu sähköpostiin ja poistettu ilmoitus kun en ollut vastannut sähköpostiin. Tähän toimintaan olen ERITTÄIN PETTYNYT! Lupaus minun yhteydenpitoon oli petetty. Luotto meni ja päätin teidän yhtiön käytön.
7
Välittäjä herätti ensi tapaamisesta vahvan luottamuksen ammattitaidollaan, joka säilyi korkealla tasolla koko myyntiprosessin läpi.
9
perfetto !!
Ilkka SammalistoMyyjä
10
En myynyt asuntoa vaan peltoa ja koko prosessi meni hienosti välittäjän osalta (pankkini sitten ei osanut asiaansa )
10
Kaikki meni todella hyvin. Välittäjä sai aikaan rauhallisen ja luottavaisen olon myyjälle omalla käytöksellään ja olemuksellaan. Oli todella miellyttävä asioida hänen kanssaan, asunnon myymisessä on ensi kertaa asuntoa myyvälle kyseessä iso asia, niin hän piti kyllä hyvin ajan tasalla, ettei tarvinnut hermoilla vaan pysty olemaan luottavaisin mielin.
Kaija PääkkönenMyyjä
10
Ensivaikutelma oli hyvä ja jäimme positiivisella mielellä odottamaan asunnon myynnin edistymistä. Petyimme kuitenkin siihen että jouduimme joka kerta olemaan itse yhteydessä välittäjään, eikä hän ensimmäistä näyttöä lukuunottamatta soittanut näytön jälkeen kertaakaan, vaikka näin lupasi toimeksiantosopimusta tehdessämme. Tuntui ettei hänellä ehkä ollut motivaatiota myydä asuntoamme. Esittelyissä (6kpl) ei käynyt yhtä kertaa lukuunottamatta ketään. Eli kaiken kaikkiaan oli kyllä aika suuri pettymys tämä 4kk sopimus.
7
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste