SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
									LIMIT 1
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
									LIMIT 1
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'timo.mahonen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
						LIMIT 20
Timo Mähönen

Timo MähönenFinnish

Kiinteistönvälittäjä, LKV

045 864 0052

timo.mahonen@remax.fi

Kodinvaihto on luottamustehtävä ja hyvä lopputulos on tärkein päämäärä. Asiakkailtani saamani palaute on ollut poikkeuksetta kiitettävää. Pidän ammattitaitoani yllä osallistumalla alan koulutuksiin ja olen perillä tämän päivän asuntokauppaan liittyvistä lainsäädännöistä. Yli kymmenen vuoden kokemuksella ja rautaisella ammattitaidolla hoidan sekä osakehuoneistojen että kiinteistöjenkin kaupat onnistuneesti maaliin. Kun etsit asunnollesi myyjää, tämä on oikea osoite - ota yhteyttä


Välittäjästä sanottua

Erittäin mutkattomasti ja mukavasti kaikki asiat hoituivat
10
Kaupankäynti sujui kaikin puolin jouhevasti sekä helposti. Kiitos siitä.
Ville Aleksi HarlinOstaja
9
Asiallinen ja ammattitaitoinen ensivaikutelma. Pidin erityisesti välittäjän ripeydestä ja nopeudesta asuntokauppojen toteutumisessa. Erittäin myönteinen kokonaiskuva.Remaxin välittäjiä olen käyttänyt aiemminkin asuntokaupoissa, luotettavia, toisin kuin jotkut yksityiset yhden naisen pyörittämät kiint.väl.toimistot (yksi ei tullut koskaan paikalle sovittuun aikaan eikä ilmoittanut mitään, odotimme kahden pienen lapsen kanssa koko hellepäivän sisällä kun asuntokuvat piti ottaa "tiettyyn aikaan" auringon takia, toinen unohti tapaamisemme nyk,asuntoomme, menimme lasten kanssa paikalle, omistaja ei päästänyt sisään, välittäjä ohjeisti viemään lapseni hampurilaisille, hän olisi maksanut ne, ja selvittänyt pääsemmekö katsomaan asuntoa, emme koskaan päässeet. Vasta kun välittäjä vaihtui isompaan kiint.välitystoimistoon, pääsimme katsomaan nykyistä asuntoamme ja tein heti tarjouksen joka hyväksyttiin. Kokemuksia siis monenlaisista välittäjistä on tähän ikään mennessä kertynyt,)
9
Välittäjä oli asiallinen. Hän hoiti asiat ammattitaidolla ja hyvässä yhteistyössä. Hän oli toimissaan ripeä ja kuitenkin laadukas. Mukava ja luotettava mies.
10
Välittäjän ensivaikutelma positiivinen.Olimme jo ennenkin tehneet asuntokauppaa hänen kauttaan.Aikataulu oli mielestämme hyvä ajatellen asuntomarkkinoita tällähetkellä ja vuodenaikaan nähden.Asuntokaupoista jäi ihan hyvä kuva.
10
Timon kanssa mukava asioida.
10
Mahtavaa toimintaa myyjältä, ohjasi kokoajan eri kaupanteon vaiheissa.
Mika RautioMyyjä
10
Kiitos paljon. RE/MAX/Mähönen oli hauska tuttavuus ja ennen kaikkea hienosti hoidettu kauppa.Eihän minun tarvinnut tehdä juuri mitään kuin kaivaa lompakkoa. Kiitos. Kaarlo Kaartinen
10
Kaikin puolin luotettava ja ammattitaitoinen. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta ja kaikki kaupan osat menivät ongelmitta. Asuntokauppa oli helppo ja nopea. Kaikki hoitui ammattimaisesti.
10
Edelliseen kysymykseen en osaa vastata. Vapaa palautteeni: Pelkkää positiivista.
Tuulikki LautkariMyyjä
10
Ensivaikutelma oli erittäin hyvä ja jos pankista olisi löytynyt sopivia aikoja, olisimme kaupat tehneet viikossa.
8
Kaikki toimi
9
Välittäjä vaikutti tosi pätevältä, tunsi myytävän alueen, sen tarjonnat ja mahdollisuudet. Alue, jolla asunto sijaitsi, on ilmeisesti varsin huonosti tunnettu. Näitä ns sokeita paikkoja joutuu varmaan myymään muita alueita aktiivisemmin. Kaupat syntyivät viime metreillä, mutta hyvä niin
9
Erittäin hyvä vaikutelma jäi jo ensimmäisestä tapaamisesta. Ammattitaitoinen ja erittäin ystävällinen. Hyvin hoitui kaikki.
10
Ensi vaikutelma oli hyvä ja miellyttävä. Ensivaikutelma vastasi todellisuutta.Välittäjä toimi kaiken aikaa erinomaisesti. Hän hankki tulkinkin, kun ostajaehdokas oli ulkomaalinen. Aikataulussa pysyttiin. Mitään ongelmia ei välittäjän toiminnassa ollut. Kokonaiskuva muodostui todella hyväksi, niin että mielellämme suosittelemme häntä muillekin.
10
Meitä palveli Pirkko Myller, hänen toiminnastaan suuri kiitos. Pirkko on luotettava ja hän kertoo asiat niinkuin ne ovat, realistisesti. Kiitos Pirkko!
Jaakko LiukkalaMyyjä
10
Välittäjän toiminta 5/5!
Anu Essi Maria PiirainenOstaja
10
Erittäin aktiivista toimintaa, esim. yksityisnäyttö onnistui todella lyhyellä varoitusajalla. En tiedä onko tavallista että myyjän välittäjä osallistuu kuntotarkastukseen, mutta mielestäni tämä kertoi poikkeuksellisen hienosta huolenpidosta toimeksiantajaa kohtaan ja toivoisin itse samaa omalta välittäjältäni tulevaisuudessa kun myyn osakehuoneistoa tai kiinteistöä.
9
Miellyttävä ja luotettava ensivaikutelma, joka vastasi myös todellisuutta. Välittäjä oli tarkka yksityiskohdissa ja hoiti kaupat oikein hyvin.
9
Välittäjälle suuret kiitokset hyvästä työstä. Myyntiaika oli pitkä, mutta se ei ollut välittäjän syy. Suosittelemme varmasti välittäjäämme tutuille.
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste