SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'mika.gronlund@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Mika Grönlund

Mika GrönlundFinnish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, PTM

050 303 4069

mika.gronlund@remax.fi

Luotettavaa välittäjää metsästämässä? Olen myynnin rautainen ammattilainen 13 vuoden kokemuksella eri myyntialoilta. Tärkeintä minulle myyntityössä on saavuttaa 100% asiakastyytyväisyys ja kestävä suhde asiakkaisiini, jotta he saavat varmasti luotettavaa palvelua kaikkiin vaiheisiin asunnon myynnissä ja ostamisessa. Ottakaa yhteyttä minuun ja tehdään asuntokaupoista yhteinen mukava prosessi, jossa kaikki tekevät elämänsä Diilin! Välitän asuntoja, kiinteistöjä ja tontteja pääkaupunkiseudulla, sekä Uudellamaalla.


Välittäjästä sanottua

Todella asiantuntevaa ja asiallista kaupankäyntiä. Kaikki sujui vaivattomasti ja ensiluokkaisesti
10
Kaikki sujui erittäin hyvin, saimme tietoa asunnosta ja taloyhtiöstä, ja väliaikatietoa tarjouksen tilasta. Olemme tyytyväisiä
9
Mika on erittäin asiantunteva ja työlleen (ja kohteeseen) omistautuva. Tekninen, ammatillinen ja myynnillinen osaaminen kiitettävällä tasolla. En koe, että prosessin aikana olisi syntynyt ongelmia. Ratkaistaviksi nousseet asiat eteni fiksusti, ja välittäjä esitti valintatilanteissa etenemisvaihtoehdot, joista päätösvastuu jätettiin kuitenkin asiakkaalle. Myös ostaja antoi tunnustusta asioiden sujumisesta.
Aaro Antero VuoriMyyjä
10
Loistava välittäjä, Asunto meni ensimmäisellä näytöllä pyydetyyn hintaan. Mika osaa hommansa.
Anki Irja Annikki Teuronen - HelasuoMyyjä
10
Välittäjä tuntui heti luotettavalta ja asiantuntevalta. Hän piti huolen koko ajan siitä että tiesin missä mennään ja mitä tapahtuu seuraavaksi. Välittäjä huomioi hyvin myyjän huolen ja epävarmuuden kauppojen onnistumisesta ja loi uskoa siitä että asiat menevät hyvin. Koko prosessi hoitui lopulta todella nopeasti ja asunnosta saatu hinta ylitti reilusti omat odotukset. Olemme erittäin tyytyväisiä syntyneisiin kauppoihin, välittäjään ja välittäjän myötä myös RE/MAXiin
10
Nopeaa toimintaa, kaikkiin kysymyksiin saatiin vastaus. Mika on mies oikeassa ammatissa.
Kristiina Susanna PalmgrenOstaja
9
Mikan kanssa oli erittäin mukava asioida! Hän hoiti mallikkaasti koko prosessin läpi ja kertoi muutenkin näkemyksiään asioista. Mukava, kun vastassa ei ollut solmio liian kireällä oleva robotti vaan rento ja helposti lähestyttävä, mutta ammattimainen henkilö. Mikalle suuret kiitokset hyvin hoidetusta prosessista!
Henri Peter Edvard PalmroosOstaja
10
Mika antoi kokeneen ja osaavan kuvan itsestään jo ensitapaamisella. Vaikutelma säilyi prosessin loppuun asti; esittely ja kaupanteko tapahtuivat ammattitaidolla viivytyksittä ja joustavasti.
10
Mika sai meiltä myyntiin kaksi asuntoa. Kumpikin asunto saatiin myytyä nopealla aikataululla, vaikka toinen kohde oli hieman vaikeampi yksilö. Välittäjänä Mikasta huokui ammattitaito ja rehellisyys. Hän toi reilusti esiin omaa näkemystään kohteiden hintoja arvioidessa. Varteenotettavien ostajaehdokkaiden löytyessä hän osasi hyvin viedä prosessin maaliin ja hakea kumpaakin osapuolta tyydyttävän kauppahinnan, mikä oli varmasti avaintekijä nopeiden kauppojen toteutumisessa.
Jouni Juhani KesseliMyyjä
10
9
Kauppa syntyi nopeasti. Hintataso oli oikea. Kaupanteko sujui ongelmitta. Loppuvaikutelma positiivinen.
9
Olimme tyytyväisiä Mikaan, hän toimi ystävällisesti ja ammattitaitoisesti ja oli tavoitettavissa aina kun tarvetta oli. Kokonaiskuva kaupasta jäi hyväksi ja voisimme suositella Mikaa myös tutuillemme tarvittaessa.
Anna-Greta MarttilaOstaja
10
Mukava mies, pysyimme tiukassa aikataulussa
9
Mikan kanssa asiointi sujui vaivattomasti. Yhteydenpito oli aktiivista ja haluttuun lopputulokseen päästiin nopeasti. Kiitos!
KP Seppo Vitikainen / Taija Johanna TurunenMyyjä
10
Ammattitaitoinen kaveri. Kaupat sujui hienosti
Juha TujulaOstaja
10
Hyvät jopa kiitettävät vaikutelmat, jotka vastasivat todellisuutta, pysyttiin aikataulussa varsin erinomaisesti ilman ongelmia. Kuten myös kokonaiiskuva, kiitoksia.
9
Asunnon myynti sujui hienosti. Myyntiprosessi meni maliin, alussa tehdyn suunnitelman mukaisesti. Noin puolessa välissä myyntiaikaa teimme päivityksen myynti-ilmoitukseen ja tuntuu, että sillä oli suuri vaikutus lopputelemaan.
9
Vakuuttava, asiantunteva, kansantajuinen, miellyttävä. Paras tapaamamme välittäjä.
10
Olet Mika todella asiantunteva ja asiakaslähtöinen. Arvostin rehellisyyttäsi ja helposti lähestyttävyyttä. Se mitä jäin miettimään on seuraavanlainen; olet läheinen ystävä myyjien kanssa. Ensimmäisessä näytössä en sitä ymmärtänyt, ihmettelin suurta tietouttasi talosta ja alueesta, mutta ajattelin että se on osoitus ammattitaidostasi. Ja näin tietysti myös on. Mutta kun etenimme kohti kuntotarkastusta, olisin sinuna hyvin selvästi kertonut, että myyjät ovat hyviä ystäviäsi. Se välkkyi lauseissa ja kun oikein ymmärsin tilanteen panikoiduin hetkeksi; onkohan tässä koira haudattuna? Mutta kuten sanottu, sinun käytöksesi ja avoimuutesi, sai asiat hyvin pian raiteilleen. Ja ihan nopeasti tavattuina muutamaan otteeseen; ovathan taloni edelliset omistajat todella mukavia! Olette varmasti tervetulleita kaffelle, mikäli ohi ajatte.
Ville-Veikka RiikonenOstaja
9
Hyvää myyjä kaikki meni hyvin
Enis FeratiMyyjä
10
Tonttiosuus yritettiin myydä ensin kahden talon Avaimet käteen -periaatteella. Tässä oltiin ehkä liian kärsivällisiä, koska aikaa meni vuosi, eikä kauppoja syntynyt. Toisaalta tämä aika kypsytti myös meitä myyjiä myymään vain yhden talon tonttiosuus, joka meni heti kaupaksi.
Seija SeppäMyyjä
9
Yhteistyö meni hyvin ja kaikki ok :)
10
Yleisvaikutelma oli hyvä ja sujuva, olemme tyytyväisiä Remaxin palveluun!
9
Välittäjä oli asiallinen, sekä tehtävänsä osaava.
9
Petri hoiti homman hyvin. Etenkin kaupantekotilaisuus oli ammattitaitoisesti hoidettu.
9
Kaikki sujui erinomaisesti ja ensivaikutelma on asiantunteva. Aikataulut piti mitä sovittiin. Yhteistyö sujui hyvin ja välittäjä oli minuun yhteydessä aina tarvittaessa ja kertoi miten asunnon myynti sujuu. Kokonaiskuva KIITETTÄVÄ! RE/MAX on ykkönen, tulen jatkossakin käyttämään palveluitanne.
10
Välittäjä toimi erittäin hyvin
Jakamaton Kp Niemi LauriMyyjä
10
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste