SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'rosa.tiinus@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Rosa Tiinus

Rosa TiinusFinnishEnglish

Myyntineuvottelija

040 170 5322

rosa.tiinus@remax.fi

Olen Rosa, luotettava, myönteisesti ajatteleva, hyvinkin periksiantamaton sekä tarkka asuntomyyjä. Toisen sukupolven yrittäjänä minulla on selvä näkemys kaupankäynnin eri puolista.

Yksityiselämässäni olen kahden tytön äiti. Minulla on myös äitipuolen ja puolison \"tehtävät\" hoidettavanani.

Minulla on tapana viedä asiat loppuun asti ja tehdä kaikki se, minkä lupaan. Minulle ongelmat eivät ole vastoinkäymisiä, vaan eteen tulevia asioita, jotka yksinkertaisesti ratkaistaan yhdessä.

Asiakkailtani toivon vain kupillisen kahvia sekä avointa suhtautumista asioihin - hankaliltakin tuntuvat yksityiskohdat ovat selvitettävissä. Itse lupaan hoitaa toimeksiannot sitkeästi, avoimesti ja vilpittömästi.


Välittäjästä sanottua

Välittäjään syntyi heti ensimmäisellä tapaamiskerralla täydellinen luottamus, koska hän kertoi asuntokauppaan liittyvistä asioista niiden oikeilla nimillä, mutta siten, että ne oli helppo ymmärtää. Asuntokaupassamme oli useita erilaisia muuttuvia haasteita, mutta Rosa hoisi ne todella loistavasti. Emme olisi kestäneet kaupan tuomia haasteita ilman Rosan ammattitaitoa, jotka hän selvitti upeasti viimeisten päivien haasteisiin saakka. Ammattitaidon huomasi myös siinä, että hän möi asuntomme kahdessa kuukaudessa, vaikka olimme ajatelleet, että myynnissä menee yli puoli vuotta. Luottamusta herätti myös se, että Rosa ei ollut puolueellinen myyjän eikä ostajan suhteen, vaan hän toteutti kaupat siten, että molemmat osapuolet kokivat olonsa "turvalliseksi". Meidän asuntokauppamme oli täydellinen juuri Rosan ansiosta, hänelle sydämellinen kiitos upeasta työstä, jonka hän teki, vaikka erilaisia haasteita eteen tulikin. Kun teemme tulevaisuudessa asuntokauppaa, välittäjänämme tulee olemaan Rosa Tiinus!!!
Kati KoskinenMyyjä
10
Rosa on asiantunteva, positiivinen ja avoin persoona, jonka kanssa on helppo asioida.
10
Rosan kanssa oli todella helppo tehdä yhteistyötä ja hän on helposti lähestyttävä. Hän on rehellinen ja kertoo asiat sellaisina kun ovat, arvostan sitä suuresti. Kaikki sujui todella sujuvasti ja nopeasti.
9
Olemme kaikin puolin tyytyväisiä välittäjän toimintaan. Yhteistyö alusta asti sujui mainiosti ja joustavasti.
10
Hyvin ja nopeasti meni. Kiitos siitä!
Tarja NäsiMyyjä
9
Välittäjä esitteli hyvin asuntoa ja osasi kertoa tiedot kohteesta. Välittäjä vastasi välillä kovin viiveellä yhteydenottoihin, myös pankin pyytäessä tarvittavia tietoja asunnosta. Lisäksi välittäjä sopi ensimmäisen kaupantekoajan kiireellä pankin kanssa, kysymättä sopiiko kyseinen aika meille ja kilpailutuskin oli meillä vielä meneillään. Aikataulussa pysyttiin juuri ja juuri, osakekirjat meinasivat myöhästyä kaupanteosta: onneksi saapuivat pankkiin saman päivän postissa.
6
Välittäjä oli poikkeuksellinen mielestäni kiinteistövälitysbisneksessä. Luotettava prosessin alusta loppuun asti, rehellinen siitä mikä odotusarvo asunnon arvolla on, tunnollinen asiakaskontaktissa ja asian hoitamisessa ja huoliteltu/asiallinen asiakaskontakteissa. Välittäjän asenne oli erittäin positiivinen ja olen todella tyytyväinen hänen toimintaansa koko prosessin ajalta. Aikaisemmat kokemukset välittäjien toiminnasta ovat täysin poikkeavia! Kaikki toimi hienosti! ISO KIITOS!
10
Miten kukaan voi pitää tämmöistä henkilöä alaisenaan. Jäi tosi huono kuva yhtiöstänne. Vedättäjä.
Marko Tapio LuukkonenMyyjä
4
Ensivaikutelma oli ystävällinen, reipas. Ensivaikutelma piti paikkansa. Hintaa piti laskea reilusti, mikä tietenkin harmittaa, mutta totuus on, ettei minkäänlaista tarjousta tullut. Aloitimme myynnin uudelleen hänen kanssaan päivitetyllä sopimuksella.
Anna-Liisa Eerika MarjamäkiMyyjä
8
Alku hiukan takkuili, mutta loppua kohden asiat alkoivat sujua, yhteydenpito ei aina ollut ihan sujuvaa.
7
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste