SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'kirsi.lehtinen@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Kirsi Lehtinen

Kirsi LehtinenFinnishEnglish

Myyntipäällikkö, Kiinteistönvälittäjä, LKV, KiAT

0400 194 195

kirsi.lehtinen@remax.fi

Reipas ja tunnollinen - aina valmiina auttamaan asunnonvaihtoon liittyvissä asioissa.

Olen ”toisen polven” alan ammattilainen. Yli 20 vuoden pankki- ja rahoitusalan kokemukseni on hyvä ammatillinen lisä, jos olet aikeissa myydä tai ostaa asuntoa tai kiinteistöä.

Molemminpuolinen luottamus on työni tärkein lähtökohta. Asunnonvaihto on yksi elämän isoimmista päätöksistä. Hyvä yhteistyö toimeksiantajan ja välittäjän välillä on tie onnistuneeseen ja parhaaseen lopputulokseen.

Olethan yhteydessä, jotta voimme keskustella tarkemmin toivomuksistasi. Tarjoan välityspalvelua pääkaupunkiseudulla. Olen suorittanut laillistetun kiinteistönvälittäjän LKV-tutkinnon sekä Kiinteistöalan Ammattitutkinnon (KiAT). Minut tavoittaa myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Minulle tärkeintä on tyytyväinen asiakas!

Kotisivuni: http://kirsilehtinen.remax-hyvatkodit.fi/


Välittäjästä sanottua

Remaxin kansainvälinen näkyvyys ei tullut hyödynnettyä odotetulla tavalla, muuten ei ollut moitittavaa.
Erkki Antero KorhonenMyyjä
9
Välittäjä oli asiantunteva ja luotettava. Voin Suositella lämpimästi muille!
Sandra Melina JanssonMyyjä
10
Kaikki meni erittäin mallikkaasti ja haluamallamme tavalla. Kirsi ja Pirkko ovat todellisia ammattilaisia!
10
Ensivaikutelma oli, että hän on ammattilainen, ystävällinen ja mukava. Ensivaikutelma säilyi koko prosessin ajan. Päällimmäiseksi tunteeksi jäi helpotus, että kauppa syntyi niin nopeasti ja kaikki sujui kitkattomasti. Tulen suosittelemaan tätä välittäjää tuttavilleni.
10
Välittäjät olivat ammattitaitoisia ja erityiskiitos heidän joustavuudestaan näyttää meille ehdollisen tarjouksemme kohdetta useaan otteeseen myös oman asuntomme hyväksytyn ostotarjouksen jälkeen, kun olemme käyneet paikanpäällä urakoitsijan ym kanssa sekä ottamassa mittoja.
9
Kaikki sujui ongelmitta ja aikataulussa. Tiedonkulku oli kiitettävää. Ainoa ”miinus” oli se että asuntonäytössä ei ollut tiedossa kaikki tarvittava tieto; esim talonyhtiön yhteinen pyörävarasto ja ulkoistetut lumityöt, mitkä ovat oleellisia tietoja yhtiöstä.
9
Asunnon myyntiin liittyi haasteita koska kyseessä oli kuolinpesä johon kuului alaikäisiä lapsia! Ilman välittäjien panostusta ja tietotaitoa olisi tänä unelma jäänyt toteutumatta, unohtamatta välittäjien ihania persoonia!!! Täysi kymppi ja halaus❤️
9
Kaikki sujui hienosti
10
Erittäin mukavan ja luotettavan oloinen myyjä. Hoiti asiat erittäin hyvin. Jäi erittäin positiivinen vaikutelma. Ensin mietin, uskaltaa Remaxilta ostaa asuntoa. Kun viimeksi oli oman asunnon myyjänä Raimo Eräkare. Joka oli aivan paska ja epäluotettava.
Antti ImmonenOstaja
10
Välittäjämme oli mitä loistavin. Tuli oikeasti tunne, että kotimme myynti on ammattilaisen käsissä ja että hän myös tietää alueemme hintatason sekä osasi antaa oikeanlaiset vinkit myymiseen. Hän myöskin keksi keinon miten pääsimme uuden kodin hankintaan kiinni, vaikka omaa asuntoamme ei vielä oltu myyty. Kirsin kanssa tuli tunne, että hän on aidosti kiinnostunut auttamaan. Olimme jo aiemmin tavanneet hänet yhden asunnon esittelyssä ja hänestä jäi heti kuva erittäin aktiivisesta ja asiantuntevasta välittäjästä. En voi kuin kiittää tuhannesti näin hyvästä välittäjästä. Oman kokemukseni mukaan, on todellakin merkitystä millainen välittäjä on. Nyt saimme täyden kympin välittäjän. Voin ehdottomasti suositella Kirsiä muillekin. Kiitos Kirsi Lehtinen ja Remax!!! :) :) :)
Eveliina Elina SalmiMyyjä
10
Kaikki sujui todella hyvin. Ensivaikutelma välittäjästa oli heti luotettava. Aikataulussa pysyttiin hyvin. Voin suositella Remaxia / kyseistä välittäjää kenelle tahansa.
10
Välittäjät antoivat positiivisen ensivaikutelman ja kokonaiskuvakI jäi hyvä mieli
9
Kaikki sujui erittäin hyvin ja saimme myös todella hyvää ja tarpeellista apua tilanteeseemme. :)
10
Välittäjä oli erittäin mukava ja kertoi hyvin asunnosta sekä opasti selkeästi kauppoihin liittyvistä asioista. Asuntoon pystyi tutustumaan kunnolla ja siitä keskustellen ja ilman ns. väkinäistä tyrkytystä ja myyntimonologia, mitä myöskin on joskus tullut vastaan näyttöjä kierrellessä. Muutamaan, myöhemmin syntyneeseen kysymykseen sai vastauksen nopeasti ja muutenkin asioiden hoito oli hyvin ammattimaista.
9
Näyttö järjestyi nopeasti!
9
Välittäjä oli erittäin asiallinen ja samalla ihmisläheinen. Hänen kanssaan ei epäillyt kysyä ns. tyhmiä kysymyksiä ja hän vastasi kaikkiin kysymyksiin. Kokonaisuudessaan asioinnista jäi positiivinen kuva.
10
Kiitos, Remax! Kaikki meni yli odotusten, välittäjän aktiivisuus ja realisuus jäi päällimmäiseksi mieleen, tosin hänellä oli ennakkotietoa yhtiömme toiminnasta, mutta minua onnisti, aikataulu "petti" täysin, kaupat tehtiin "liian nopeasti", sattumoisin. Suosittelen teidän palvelujanne edelleen. Kiitos.
Seija SirolaMyyjä
10
Välittäjä oli selvästi kokenut ammattilainen, joka tiesi mitä teki, ja selvitti hyvin myös taustatietoja asunnosta. Mitään kielteisiä yllätyksiä ei tullut.
9
Välittäjä oli ammattitaitoinen ja nopea. Asuntoni myynti sujui nopeammin kuin osasin aavistaa. Olen todella tyytyväinen saamaanihan palveluun. Kiitos suuri KirsilLe. Suosittelen häntä ystävilleni.
Päivi Talvikki MansikkamäkiMyyjä
9
Välittäjä oli erittäin ammattitaitoinen ja työnsä hallitseva ja mukava.paperit ja kauppakirjat olivat selkeät ja kaikki muutenkin ok.kiitos.
Todella hyvä välittäjä, piti ajantasalla ja ammattitaitoinen. Hänenlaisia välittäjoä saisi olla enemän.
Jaana ErviläOstaja
10
Välittäjä oli asiantunteva, ystävällinen ja luotettava. Ensiasunnon ostajina saimme välittäjältä paljon tietoa selkeästi ja luotettavasti. Kokonaiskuva asuntokaupoista oli erittäin hyvä.
9
Välittäjä osasi vastata kaikkiin kysymyksiin ja oli aina tavoitettavissa. Loma tuuraajakin oli hyvin tavoitettavissa.
10
Todella ammattitaitoinen välittäjä. Hoiti välittämisen, näytöt ja tarjousprosessin loppuun asti asiallisesti ja selkeästi asioita selittäen. Oli aktiivisesti mukana ongelmien selvityksessä, jotka aiheutuivat ostajan pankista. Tykkään tutkiskella rauhassa ja hissuksiin uutta kohdetta, minkä vuoksi olisin toivonut näytöillä hieman enemmän rauhaa katsella itsekseen ja hiljaksiin ja kysyä kysymyksiä sen jälkeen tarvittaessa. Muuten asiat hoituivat hyvin.
8
Välittäjä osaava, tunsi alueen ja kohteen. Näytöt ja käytännön järjestelyt sujuivat joustavasti ja tehokkaasti.
9
Hyvä kokonaiskuva, saattaisin harkita Remaxia tulevaisuudessa mikäli tarvitsen välittäjää. Vastatarjoukseen vastaamisessa tunsin että meitä hieman hoputettiin antamaan vastauksemme, myyjällä huomattavasti enemmän aikaa vastata meidän antamaan tarjoukseen.
9
Myyjä oli todella erikoinen ja hankala. (Perikunnan edustaja)
10
Olimme erittäin tyytyväisiä välittäjänä toimivan Kirsi Lehtisen toimintaan.
10
Asunto myytiin ennen ensimmäistä näyttöä. Vaikka sain ihan hyvän hinnan, jäin miettimään olisiko voinut saada vieläkin enemmän jos alkuhinta olisi ollut korkeampi. Olen kuitenkin tyytyväinen.
10
Ei valitettavasti jäänyt kovin ammattimainen kuva välittäjästä. Kaikin puolin vähän tökki kaupanteko. ☺ Meinasi jäädä kaupat tekemättä, kun en ollut varautunut maksamaan varainsiirtoveroa kaupanteon hetkellä. Kauppakirjassa luki, että ostaja vastaa siitä, mutta ei, että milloin? Katsottiin itse vero.fi sivuilta ja siellä luki" kahden kuukauden kuluessa. Ok, olimme katsoneet väärin. (Välittäjäkaupoissa se on heti.) Ongelma oli, että välittäjä sanoi minun olevan maailmanhistorian ensimmäinen, kuka ei tätä tiedä, että vero maksetaan heti. Että näin ei ole koskaan käynyt! Ja sitä vaan jankkasi pitkään, eikä yhtään miettinyt ja sanonut, että :" hei mietitään miten tämä asia nyt hoidettaisiin, että kaupat saadaan tehtyä ja anteeksi, etten ollut asiaa tarpeeksi selkeästi ilmoittanut " jne. No minä olin siitä syyttelypöydästä jo lähtemässä kotiin, että unohdetaan koko homma! Sitten keksin kuitenkin ITSE rahoitustavan, että saadaan kauppa tehtyä ja niin tehtiin. Pankista soittivat myöh., että kyllä tämä oli välittäjän moka. Pahinta oli vielä, että välittäjä soitti vielä perään ja jatkoi " minä olen oikeassa" meininkiä ja kertoi, että kyseinen tieto oli tarjouslomakkeessa ja siitä silloin oli minulle maininnut ja että minun olisi tietenkin pitänyt myös se vielä lukea tarkasti ennen kaupantekoa. Eikä siis vain kauppakirjaa. Että sellasta. Asiakas ei ollut oikeassa ja ongelmatilannetta ei yritetty millään tavalla järjestää asiakkaan eduksi. Mutta enhän minä ollutkaan " asiakas" vaan asiakkaan rahoittaja tms..... Mikä lieneen.
7
Välittäjä oli entuudestaan tuttu, emmekä pettyneet. Ongelmatilanteet hoidettiin sujuvasti. Myös välittäjän loma-aika hoidettiin hyvin.
9
Ammattitaitoinen, ripeä, luotettavan oloinen. Aikatauluissa pysyttiin. Kauppatilanne hoidettiin täsmällisesti. Kaupat syntyivät kolmessa viikossa välityssopimuksen tekemisestä. Edellinen välittäjä myi asuntoa neljä (4) kk ilman tulosta. Tulen suosittelemaan.
10
Ensivaikutelma tuli, että kiireinen välittäjä. Toisella kerralla osoittautui asiansa osaavaksi ja ammattitaitoiseksi. Näyttöjä oli mielestämme liikaa, aina ei olisi perheelle sopinut, jatkossa sopisimme niistä tarkemmin eikä ns vapaat kädet.
8
Asunto myytiin uskomattoman nopeasti ja mielestäni oikeaan hintaan.
10
Kaikki meni niin kuin sovittiin, olemme erittäin tyytyväisiä.
Tiina TaipolaMyyjä
9
Kaikki kiitos kuuluu Kirsille, alansa tunteva ja rautanen ammattilainen.Suosittelen erittäin lämpimästi häntä muillekkin välittäjää tarvitseville.
Anu LiikkanenMyyjä
10
Kirsi oli aktiivinen ja ystävällinen koko kaupantekoprosessin ajan. Ammattitaitoinen ihminen :)
Jukka-Pekka JohanssonOstaja
10
Hän hoiti erittäin hyvin työnsä, esivaikutelma vastasi todellisuutta. Aikataulut menivät hyvin, olimme varautuneet jopa pidempään myyntiaikaan. Meillä ei ollut ongelmia. Meille jäi erittäin positiivinen kuva välittäjästä ja kaupasta. Jos asiat hoidetaan aina näin hyvin, niin jatkakaa samaan malliin
10
Ensivaikutelma oli oikein miellyttävä ja ammattitaitoinen. Tuli sellainen olo, että hän kertoo asiat rehellisesti ja jos ei jotain tiennyt, lupasi ottaa selvää. Hänellä oli myös tarpeeksi aikaa ja oli aina valmis tulemaan näyttämään asuntoa uudestaan. Hyvää palvelua!
10
-erittäin asiallinen, avulias, sanavalmis asiansa tunteva välittäjä -aikataulut sovittujen rajojen sisällä -minulla ongelma, hän auttoi. hyvää asiakas palvelua -hyvä.
8
Kaikki sujui hyvin. Remaxin erilaiset lisäpalvelut ja välityspalkkiotasot ym. tuli esille vasta tässä kyselyssä. Mitähän hyötyä niistä olisi ollut meille...?...?
9
Myynti oli tehokasta sekä välittäjä asiantunteva.
9
Minusta kaikki sujui hyvin ottaen huomioon senkin että nykyään on vaikeaa saada asuntoja kaupaksi ylipäänsä. Välittäjästä syntyi sellainen vaikutelma, että hän on luotettava, asiantunteva ja vastuuntuntoinen henkilö ja tämä vaikutelma vastasi täysin todellisuutta. Pysyttiin hyvinkin sovituissa aikatauluissa. Oikeastaan ei syntynyt mitään ongelmia. Välittäjä ilmoitti aina riittävän ajoissa jos jotakin valtakirjoja tai muita papereita tarvittiin. Asuntokaupasta jäi myönteinen kokonaiskuva, ei mitään stressiä. Yleinen palaute Remaxille on se, että voin hyvinkin suositella teitä muillekin jatkossa. Terveisin, Camilla Ståhle
10
Myynti meni yli odotusten eli viikon sisällä oli kaikki selvää ja kämppä myyty. Lisäksi saimme uutta varten rehellisiä ja hyviä neuvoja tulevaisuutta varten. Mallikas suoritus.
Mats KindstedtMyyjä
9
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste