SELECT af.id, 
								af.contact_id, 
								af.assignment_id,
								aff.value, 
								(
									SELECT role
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as role,
								(
									SELECT value
									FROM assignments_feedback_fields
									WHERE field = 1
									AND feedback_id = af.id
								) as score,
								(
									SELECT concat(firstname,' ',lastname) as name
									FROM assignments_contacts
									WHERE id = af.contact_id
									AND assignment_id = af.assignment_id
								) as name,
								af.publish_with_name
						FROM  assignments_feedback AS af, 
								assignments_feedback_fields AS aff WHERE af.sale_person_email = 'markku.pietila@remax.fi' 
						AND   aff.field IN (9,15,27)
						AND   aff.feedback_id = af.id
						AND   (
								af.publish_with_name = 1
								OR 
								af.publish_anonymously = 1
								)
						AND   af.hidden = 0
						ORDER BY af.insert_date DESC
Markku Pietilä

Markku PietiläFinnish

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Rakennusmestari

050 586 4653

markku.pietila@remax.fi

Olen toiminut kiinteistönvälittäjänä kohta lähes seitsemän vuotta ja asiakaspalaute on erinomaista. Kiitos siitä mahtaville asiakkailleni.Aikaisemmin toimin pientalosektorilla vastaavana työnjohtajana, suunnittelijana ja urakoitsijana 30 vuotta.Mikäli arvostat, että asuntosi myyjä tietää myös rakennustekniikasta ja rakentamiseen liittyvästä lainsäädännöstä, ota rohkeasti yhteyttä. Autan mielelläni! Tavoitat minut myös iltaisin ja viikonloppuisin.


Välittäjästä sanottua

Teimme välityssopimuksen Markku Pietilän kanssa. Kohde oli haastava myytävä, mutta Markku teki kaikkensa asunnon myymiseksi. Vaikka tällä kertaa ostajaa ei löynyt, olemme erittäin tyytyväisiä hänen toimintaansa, viikottaiseen raportointiin ja rehelliseen, luotettavaan otteeseen.
10
Asiallinen ja asiantuntija talotekniikassa ja rakentamisessa. Hyvä vaikutelma ja livetapaamin tuntui mukavalta. Hoiti ongelmatapauksen. Tässä tapauksessa pintaremontti. Hoitui upeasti. Asianosaava ja toimiva kauppa näissä markkina olosuhteissa. Voin suositella.
10
Markku on erinomainen välittäjä. Ostimme nykyisen talon hänen kauttaan, joten päätimme antaa vanhan asuntomme hänelle myytäväksi hyvien kokemuksien takia. Asunto meni kaupaksi muutamassa viikossa, vaikka hinta ei ollut mitenkään edullinen. Välittäjä myös piti myös hyvin yhteyttä meihin ja toimi kaiken kaikkiaan erinomaisesti. Suosittelen Markkua ehdottomasti välittäjäksi.
Heikki MadetojaMyyjä
10
Hyvin suijui jälleen yhteistyö. Kiitos!
10
Kauppa toteutui joka on minulle se tärkein asia, kiitos.
10
Myyntiprosessi sujui paremmin kuin olin osannut toivoakaan. Markku antoi erinomaisen luotettavan ja ammattitaitoisen vaikutelman heti ensimmäisestä tapaamiskerrasta lähtien ja vaikutelma parani koko prosessin ajan. Kaikenkaikkiaan Markku oli erinomainen välittäjä, jota voisin suositella kenelle tahansa.
Erkki SimolaMyyjä
10
Välittäjä asiallinen ja todella mukava. Kaikki sujui erinomaisesti.
10
Markku möi talomme nopeasti asiantuntemuksella. Kaikki sujui erittäin hyvin ja luottamus oli vahva välittäjää kohtaan. Kiitos Markku!
10
Nopeaa, aktiivista toimintaa. Mukava ja ystävällinen välittäjä.
9
Markku on todellinen kymppi!Harvoin kohtaa niin miellyttävää,asiallista ja ammattinsa osaavaa henkilöä,huumoria unohtamatta.Pääsimme maaliin nopeasti ja tehokkaasti.Edellinen välittäjäni oli myynyt kohdetta 411 vrk,eli kyseessä vaikeasti myytävä kohde.Reilun kuukauden päästä olimme kaupoilla Markun ansiosta!Suosittelen lämpimästi Re/maxin tarjouskauppaa,jos kohde on vähänkin hankala saada kaupaksi.Koko prosessin aikana Markku piti yhteyttä ja olin joka käänteestä kartalla.Tunsin,että minun pieni asuntokauppani oli tärkeä ja myyjä panosti täysillä.Markku osaa antaa kiireettömän tunteen keskusteluissa ja jutellaan rauhassa kaikesta.Jos siis joku muukin kaipaa tukea asunnonmyyntiin ja varmaa,luotettavaa palvelua,suosittelen vilpittömästi ottamaan yhteyttä Markku Pietilään,minun paras valintani!
Arla KuussaariMyyjä
10
olen tyytyväinen välittäjän toimintaan,ilman hänen toimintaa vaikeassa tilanteessa kauppa olisi raunennut!
Eero LouhelainenMyyjä
10
Erittäin miellyttävä henkilö ja ammattinsa osaava kaikin puolin Voin suositella!
Virpi CarewMyyjä
9
Välittäjä hoiti kaikki hyvin.
10
Ostettiin ja myytiin Remaxin kautta, ja kumpaakin kauppaa hoiti Arja Ranta & Markku Pietilä, kaikki meni todella hyvin! Numerot löytyy puhelimesta seuraavia kauppoja varten.
Joni Kristian AnderssonMyyjä
10
Kaupat hoituivat nopeasti, niin aikaisemman asunnon myynti kuin uuden asunnon osto. Välittäjä oli ammattitietoinen myyntitilanteessa.
10
Ostajaa ei vielä löytynyt talolleni ja ymmärrän, että syynä olivat "huonot ajat" paikkakunnallamme. Välittäjästä huokui luotettavuus ja positiivista oli se, että hänellä on vankka tuntemus rakennusalalta.
8
Suuret kiitokset Markku Pietilälle asuntokaupan kaikkien osuuksien napakasta hoidosta!
9
Kaikki hoitui oikein hienosti! Kiitos hyvästä palvelusta!
9
Erittäin asiantunteva ja hyvä välittäjä. Rakennusmestaritausta oli arvokas. Myös loistava käytännöllinen ote ja halu vedä kauppa nopeasti maaliin. Erinomaista.
Arto Tapani Toivonen ToivonenOstaja
10
Hyvä asiakkuus ja luotettava välittäjä Markku Pietilä. Asiat etenivät sovitusti ja kaupat tehtii 1 kk:n kuluessa toimeksiannon tekemisestä. Kiitos.
9
Kaikki sujui hyvin. Välittäjä oli hyvä, mutta ei mitenkään ratkaiseva. Kohde oli mielestämme parempi kuin mitä esitteestä välittyi ja se oli ratkaisevaa
9
10+. Mies paikallaan. Tulemme suosittelemaan häntä kaikille kiinteistönvälitystä tarvitseville.
Minna FalckMyyjä
10
Miellyttävä, osaava ja luotettava.
Elina Maria LeppäniemiMyyjä
9
Kaikki meni loistavasti ja välittäjä oli alansa ammattilainen.
9
Hyvin meni ja jatketaan parin viikon päästä.
10
Kaikki toimi ja meni mutkattoman rennosti :)
9
Vaikeuksien kautta voittoon! Välittäjä toimi aktiivisesti ja asiantuntevasti koko myyntiprosessin ajan. Kiitos!
Aki Tapani NieminenMyyjä
10
Kaikki asiat sujuivat erittäin hyvin.
9
Välittäjä on erittäin ammattitaitoinen ja varsinkin meidän kohteemme oli spesiaali ja myyntiin tarvittiin paljon ammattitaitoa. Olemme hänen toimintaansa todella tyytyväisiä. Välillämme oli koko ajan todella hyvä luottamus.
Teemu Joonas NuoralaMyyjä
10
Kaikki meni ihan sovitusti. Jopa paremmin
9
Kilpailutimme asunnon myyntitoimeksiannon neljällä eri välittäjällä. Markku ei "tyrkyttänyt" liikaa itseään ennen myyntitoimeksiannon antamista ja oli asiantunteva sekä asiallinen. Kaupanteko sujui kokonaisuudessaan ongelmitta. Erittäin hyvä kokemus välittäjästä.
10
Erittäin asiantunteva välittäjä. Valokuvat nettiin olisivat saaneet olla paremmat. Esim. Huoneiden lattiat eivät kaikki vastanneet todellisuutta. Aikataulu piti mitä lupasi ja esittelyitä oli enemmän kuin odotimme
Sari Marianne RiuttaskorpiMyyjä
9
Välittäjän toiminta oli asiallista ja kaikki sujui ajallaan. Kaupan teossa oli häslinki kauppasopimuksen kanssa, sopimuksessa olleiden sanamuotojen takia paperit piti tehdä tunnin päästä uudestaan pankin huomattua virhe.
8
Lataa lisää kommentteja »

Aloita keskustelu asuntosi myynnistä – ota yhteyttä

Ole hyvä ja anna nimesi
Ole hyvä ja anna sähköpostiosoitteesi.
Ole hyvä ja anna puhelinnumerosi.

Tietosuojaseloste